Snöslunga

Vilken tur att man har investerat i en snöslunga, har läst överallt på nyheterna att de är slut i butikerna. Men det finns faktiskt några kvar, men det är bara de som kostar 20 000 och mer vilket kan kännas ganska onödigt mycket pengar.

Man kan ju förstå det med den enorma mängd av snö som fallit de senaste månaderna över hela Sverige att det är förmånligt att äga en nu.

Problemet är väl bara hur man ska försöka behålla den, i området där jag bor har flera redan stulits och jag försöker låsa in min, den kostade nästan 6000:- så man vill ju inte förlora den nu när den är så användbar.

Om man har stora platta ytor, en lång infart eller liknande så är en snöslunga ett måste med så mycket snö som det visat sig kan komma i svedala.

Stina Dabrowski fyller 60 imorgon

Stina har varit med och påverkat en hel del världen och det är med förtjusning jag läser att hennes stora fritidsintresse är blommor:

http://hd.se/familj/2010/12/01/jag-ville-forandra-varlden/


Imorgon fyller hon 60 år och har nu till och med blivit professor. GRATTIS

Vinter och rhododendron

Nu är det snö precis överallt och rhododendron ser rätt ledsen ut, bladen hänger sorgset men de är fortfarande kvar och gröna men med lite frost på.

Vintern har verkligen sin charm i trädgården.

RSS 2.0